Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin düzenlediği Stratejik İletişim Yönetimi Konferanslar dizisinin birincisi 19 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleşti. Açılış konuşmasını Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. E. Ertuğrul KARSAK’ın gerçekleştirdiği konferansta GSÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İnci ÇINARLI,  Bersay İletişim Danışmanlığı Onursal Başkanı Ali SAYDAM ve Repman İtibar Araştırmaları Merkezi Kurucu Üyesi Salim KADIBEŞEGİL “21. Yüzyılın Krizleri: Yönetim, İletişim ve Etik” temalı konferansın ana konuşmalarını gerçekleştirdiler. Gün boyunca kurumsal krizler, mülteci/ güç krizi ve siber güvenlik krizi gibi konular farklı üniversitelerden akademisyenlerin katıldığı oturumlarda tartışıldı.