Galatasaray Lisesi’nin 150. ve Galatasaray Üniversitesi’nin 25. kuruluş yıl dönümleri vesilesiyle, Paris Büyükelçimiz Sn. İsmail Hakkı Musa’nın ev sahipliğinde ve Fransa-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Sn. Josiane Costes’un himayelerinde, 20 Eylül 2018 tarihinde Fransa Senatosu'nda bir kolokyum düzenlendi.

Senatör Josiane Costes, Büyükelçi İsmail Hakkı Musa ve Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak'ın konuşmalarının ardından, Galatasaray Lisesi Fransızca Bölüm Başkanı Carole Lux'ün moderatörlüğünde Prof. Dr. İlber Ortaylı, EISTI Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nesim Fintz, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İnci Çınarlı ve Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun katılımıyla bir panel gerçekleştirildi.

1 2 3 4