Fribourg Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakülteleri tarafından 9. kez düzenlenen 'Karşılaştırmalı Türk-İsviçre Hukuku Semineri' kapsamında Fribourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerimizi ağırladı. Dr. Sinan Yüksel ve Arş. Gör. Doğan Kara'nın Hukuk Fakültesi 3. ve 4. sınıflarından 10 öğrencimize eşlik ettiği seminer ziyareti boyunca Türk ve İsviçreli öğrenciler Fribourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri tarafından hazırlanan sunumları dinlediler ve uygulamalı çalışmaları çözümlediler. Fribourg Üniversitesi’nden Prof. Dr. Pascal Pichonnaz tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz İsviçre Federal Mahkemesi'ni ziyaret ederek İsviçre Federal Mahkemesi hakimleriyle söyleşi gerçekleştirdiler ve İsviçre Karşılaştırmalı Hukuk Enstitüsü'nde farklı hukuk sistemleri çerçevesinde olay çözümlemeleri yaptılar. Söz konusu seminer kapsamında Üniversitemiz de 2019 yılı Mart ayında Fribourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerini ve öğretim üyelerini ağırlayacak.