Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Fribourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Karşılaştırmalı Türk-İsviçre Hukuku Semineri'nin Aralık ayında Fribourg'da gerçekleştirilen ilk etabının ardından ikinci etabında Üniversitemiz 18-22 Mart tarihleri arasında Fribourg Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Pascal Pichonnaz, Prof. Dr. Tarkan Göksu, Prof. Dr. Christiana Fountoulakis'i ve sekiz öğrenciyi ağırladı.

Dr. Sinan H. Yüksel, Arş. Gör. Doğan Kara ve Arş. Gör. Rifat Cankat'la beraber Hukuk Fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin de katıldığı seminer kapsamında, Türk ve İsviçreli öğrenciler, hazırlanan uygulama çalışmalarını kendi hukuk sistemlerine göre çözümlediler. Öğrencilerin gerçekleştirdikleri çözümlemelerin ardından Türk ve İsviçreli öğretim üyelerinin yaptıkları sunumlarla iki ülke hukuk sisteminin mevcut durumu tartışıldı.