Kredi Kayıt Bürosu (KKB) “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal sorumluluk proje fikirleri yarışmasında Galatasaray Üniversitesi Stratejik İletişim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans öğrencisi Zindan Çakıcı, Kadir Has Üniversitesi’nden ekip arkadaşları ile birlikte Büyük Ödül de dahil olmak üzere toplam dört ödül kazandılar.

26 Nisan 2019 tarihinde İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Zindan Çakıcı, Eda Özgür ve Emre Meriç’ten oluşan ekip “Beyaz Titreşim” isimli proje ile Büyük ödülü aldılar. Proje, KKB tarafından hayata geçirilecek. Yoğun titreşimle çalışan elektrikli aletleri kullanan makine operatörlerinde yaygın olarak görülen “beyaz parmak” hastalığı konusunda farkındalık oluşturmanın amaçlandığı “Beyaz Titreşim” projesi aynı zamanda da Sağlık-Spor Kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Zindan Çakıcı ve Emre Meriç’ten oluşan ekip “Saçlarla Yeşeren Umutlar” projesiyle Çevre Kategorisinde ikincilik ödülünün ve “Dönüşen Yapraklar, Güzel Yarınlar” projesiyle de Çevre Kategorisinde üçüncülük ödülünün de sahipleri oldular.