Denizcilik Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 16.00’da, pandemi koşullarına uygun olarak Üniversitemiz bahçesinde düzenlendi.

Yüksekokul birincisi Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı mezunu Ahmet Berkay Hamurcu’nun mezunlar adına konuşmasıyla başlayan tören, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Bora Usluer’in konuşmasıyla devam etti.

Yaş kütüğüne çapa çakılmasının ardından mezunlarımız hep birlikte Galatasaraylı Denizci Andı’nı okudular ve Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı birincisi Ahmet Berkay Hamurcu ile Gemi Makineleri İşletmeciliği Programı birincisi Hüseyin Ercan’a ödülleri verildi. Tüm mezunlarımızın sahneye davet edilmesi ve bölüm fotoğraflarının çekilmesinin ardından tören sona erdi.

Denizcilik Meslek Yüksekokulu mezunlarımızı tebrik ediyor, mezuniyet sonrası yaşamlarında başarılar diliyoruz.

1 2 3 4

5 6 7 8