Galatasaray Üniversitesi Kurumsal Yönetim, Denetim ve Uyum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (GSUKUYDEM) ve Sürekli Eğitim Merkezi’nin (GSUSEM); üniversite, sivil toplum ve iş dünyası iş birliğini artırmak amacıyla destek verdiği Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve MY Executive iş birliği ile hayata geçirilen “Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı”nın 15 Aralık 2021-31 Mart 2022 Dönemi tamamlandı.

Program kapsamında Üniversitemizin desteğiyle iki “Yönetim Kurulu Simülasyonu” gerçekleştirildi. Bu simülasyonların ilkinde, finansal tablolar ve nakit akışı, yatırım ve strateji başlıklarının öne çıktığı yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirilirken, ikincisinde ise yönetim kurulunun acil olarak kriz gündemiyle toplanması vakası irdelendi.

“Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı”nın tamamlanması nedeniyle 31 Mart 2022 Perşembe günü Üniversitemizde gerçekleştirilen törende, kapanış konuşmalarını Rektör Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak, Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, MY Executive Kurucu Ortağı Müge Yalçın yaptılar.

1 2 3 4

9 5 6 7